Lambi-vessapaperissa on noita ällöttävän yliromanttisia hempeysviestejä: "Rakkautta on ihanat viestit toiselta pitkin päivää", "Rakkautta on piirtää lumisella säällä sydän auton tuulilasiin", "Sateenvarjon alla on suukko täydellinen" ja niin edelleen. Teinien lässylössyä ja pinnallista haihattelua, sanon minä. Minä kirjoittaisin vessapaperiin, kunhan jostain kynän ensin käsiini löytäisin, tällaisia totisen rakkauden osoituksia:

  • Rakkautta on se, että vaikken koskaan illalla ennätäkään tehdä keittiölle yhtään mitään, niin aamulla löydän tyhjän tiskipöydän.
  • Ilmassa on kosolti rakkautta, kun minä olen käyttänyt vauvan iltapäiväunet jotain sekalaista häärätessä, ja sitten lopulta sen herätessä joudunkin siirtämään lounaan teon miehelle ja itse nukahtaen vauvan viereen.
  • Joku taitaa kovasti rakastaa, kun täyttää tiskikonetta vauva toisella käsivarrella samaan aikaan kun DSCN1927.jpgminä istun pöydässä räpättämässä vieraiden kanssa.
  • Rakkautta on nousta hiljaiseen pöytään aamupalalle, kun on itse koisinut kaikessa rauhassa yhdeksään miehen hoitaessa lapset aamulla matkaan.
  • Varsinaista rakkautta on siirtyä tietokoneelta blogin äärestä lounaan tekoon tiskikoneen hurinaan.

Muu on sekundääristä hööpöilyä. Ja noista kettukarkeistakaan en ole ikinä tykännyt.

Ps. Oli siellä sitten kumminkin myös ytimellisempiä lauseita, vaikka "Rakkautta on tuhlata yö kooten toisen ostamia huonekaluja, turhautumatta."